Najnovšie recenzie zo sekcie Mrazničky
- Super záruka
- Velkost ulozneho priestoru, beznamrazovost, moznost nastavenia teplot a prehlad o teplote
- Tichý chod mrazničky super !!!
- nemá
Cena, tichý chod,
- Jednoducho Liebherr
Spokojnost
Bol doruceny celkom rychlo a spokojnost.
- zatiaľ funguje bez problémov
tichy
Tichý spotrebič, moderné digitálne nastavenie teploty, LED osvetlenie po otvorení dvierok
- Nehonotim mam ho len par dni
- prijateľná cena
S mrazničkou som spokojný, je tichá a dobre mrazí. Síce je zapojená asi týždeň.
Určite odporúčam, dobrá značka, žiadna Čína...
- precízne spracovanie, bezproblémové spustenie
- tichá
- Pomerne tichá, zatiaľ pracuje spoľahlivo. Pri správnom zaobchádzaní úsporná.
- Termostat na zadnej stene je v podstate nedostupný, teplotu treba nastaviť pred umiestnením mrazničky na "jej miesto".
Dobrá kúpa za primeranú cenu. My ju používame ako zálohu na uskladnenie už zmrazených potravín z hlavnej mrazničky, ktoré sa nevyužívajú často.
Princíp úspornosti je neotvárať ju často a nevkladať do nejčerstvé nezmrazené produkty.
- 308 l je naozaj velky objem
- Za tie peniaze naozaj super + 5 rocna zaruka na motor
- Mraznicka ma kolieska, ktore su super pri manipulacii
Nie je to vyslovene nevyhoda ale aspon jedno koliesko by mohlo mat brzdu.
- na zaklade ziadosti o diskusiu/poradenstvo vo vybere/porovnani dvoch produktov to najprv sice nebolo uspokojive, no po opatovnej ziadosti som dostal kontakt na osobu, ktora mi poskytla vsetky potrebne informacie a bol som velmi spokojny. keby hned nastal druhy krok, tak v porovnani s konkurenciou by ANDREASHOP bol najlepsi.
kedze som produkt prave kupil, tak neviem hodnotit spokojnost na zaklade skusenosti, no na zaklade telefonickeho rozhovoru ohladom vyhod tohto produktu verim, ze budem spokojny aj s realnym fungovanim produktu.
- Zatial funguje a robi co ma.dakujem.
Tovar este nebol vyskúšaný...čas ukáže.
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]