Najnovšie recenzie zo sekcie Mrazničky
Spokojnosť.. pre našu rodinupostačujuca velkosť a objem funguje, tichá, úsporná
- Spoľahlivosť
- Chybaju kolieska . Trubka s chladivom je nepresne namontovana nepasuje do vyrezu.
- Rozmerovo nam ako jedina padla vhod, je prepracovana: sufliky zosilnene a dostatocne hlboke, ovladanie skryte (vidiet a obluhovat sa da po otvoreni dveri), ciste linie a zadne chladiace rosty su zkryte, co ma milo prekvapilo. Zkratka nemecky vyrobok.
- Nic som nenasla.
- Super mini mraznička
- Áno je to výhoda
Zatiaľ ide výborne, dúfam, že tak bude aj naďalej.
- Veľmi tichá, rýchlo mrazi
Tichý chod, veľa priestoru vo vnútri a v čase nákupu super cena.
zatial ho mam kratko ale je priestorny a tichy
- Vyhovovali parametre
- Úzka mraznička. Rozmerovo veľmi kompaktná a vo vnútri priestranná.
- Moderný a úsporný kompresor- (čas ukáže)
- klasický, jednoduchý dizajn
- no frost
- displej
Hľadali sme úzku (55cm) mrazničku kvôli miestu, na ktoré sme ju dali. Je tichá, dobre navrhnutá, kvalitné spracovanie. Otočili sme dvere mrazničky -> bez problémov.
Spokojny
Rychlé dodanie spokojenost
- dobrá komunikacia
Reakcia značky BOSCH
děkujeme za vaše kladné hodnocení. Věříme, že vám bude mrazák sloužit dlouho a spolehlivě.
Přeji hezký den
Hanka
Tým Bosch domácí spotřebiče
Zatiaľ som produkt iba vyskúšala, som spokojná s tým čo som vybrala,hlavne že má funkciu no-frost /samorormrazovanie/.Digitálny displej,jednoduché používanie.
- Mam ho kratku dobu,tazko pisat hodnotenie. Tichy chod.
- Chyba mi vnutorne osvetlenie
- Alternatíva použitia ako chladnička
Produkt splnil očakávania. Kupovali sme box ako sekundárny mrazák, preto sa nám hodila aj alternatíva chladničky. Mám jednu výhradu. Uzatvárací kryt pružina veľmi slabo tlačí, povedal by som že vôbec s porovnaním väčšieho mraziaceho boxu. Bojím sa úniku resp. vniku teploty, ktorá bude spôsobovať namrazenie.
Šikovná veľkosťou a priestranná
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »