Najnovšie recenzie zo sekcie Mrazničky
Super mraznička Tichá
s Candy som ešte nemala žiadne skúsenosti, ale dúfam že to bude v poriadku
- Spokojnosť
Malá
- cena, tichá
Velká spokojnost
Chladí ako má
Pekný dizajn
Tichý chod
Dakujem
Opačne sa otvárajú dvere,prázdna mraznička bola nastavená do vodováhy ale po zaťažení už to neplatilo.
- Po hodine bol daný do prevádzky a zatiaľ bez problémov.
Priestorovo vybornay
Všetko v poriaku
Kvalita, už jeden výrobok máme, dúfam že aj tento bude tak dobre slúžiť
- Široké sufliky, otváranie je super
- Už cca 10 rokov mám od výrobcu Liebherr kombinovanú chladničku - úplná spokojnosť. A preto teraz, pri potrebe nákupu skriňovej mrazničky, som sa opäť rozhodla pre túto značku. Firma Liebherr, jednoducho povedané, je vlajková loď medzi výrobcami týchto zariadení...a dúfam, že ani tentokrát nebude sklamaná. A super bonus k nákupu - záruka plus.
- možnosť využitia ako chladničky
malá nevýhoda je absencia svetla vo vnútri mrazničky
trochu vyssia spotreba, ale adekvatna cene produktu
Mraziak som vybral kvôli rozšírenej klimatickej triede až do mínus 15 stC, zatiaľ spoľahlivo pracuje pri +3stC, dobre vyzerá a takmer ho nepočuť. Maximálna spokojnosť. Odporúčam do nevykurovaných priestorov.
Zatiaľ výborný, tichý produkt
- priestranná
- veľkosť
- Mraznička je tichá, dobrá priehľadnosť šuflíka ako aj jeho hĺbka.
- Vyhovuje aj cena ktorá zodpovedá kvalite produktu.
- Chýbajú mi že na zadných nohách nie sú kolieska pre lepšiu manipuláciu pri presune.
Mrazničku za taký krátky čas prevádzky ťažko hodnotiť. Zatiaľ všetko v poriadku.
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »