Najnovšie recenzie zo sekcie Mrazničky
Ľahký a priestranný
- Kvalitný ok
Mam ho kratko ale tichy chod a velmi priestrany dufam ze bude dlho služit bez poruchy
Šikovná mraznička
- mraznička skoro stále mrazí, hoci je nastavená na NORMÁL, teda pôvodné nastavenie (ani min., ani max.). Je dosť hlučná.
Šikovná za super cenu.
Gorenje FH25EAW
Registrovaný používateľ
Pridané: 27. júna 2024
(naposledy upravené 27. júna 2024)
Zakúpený v lacne-nakupy.sk
- Lacná, obrovská výhoda je že funguje pri mínusových vonkajších teplotách
- Príkon v ustálenom stave okolo 60w, nárazový pri štarte takmer 600w.
- nerovné vonkajšie zvislé plochy
- bola by tichá, keby nerezonovali časti v oblasti displeja, po zatlačení na ne stíchne, mám ju vonku kde to nevadí, doma by ma šľak triafal.
Výborný mrazák ako doplnkový niekde do prístrešku alebo dielne na uskladnenie prebytkov. Do bytu nie, je to predsa len pomerne lacný plastový šunt.
Ok spokojnosť.
Potrebovali sme čím väčší objem a to nám vyhovovalo.
Všetko ok
Velmy dobre
Nie veľmi príjemná hlavne zo strany kuriéra
Veľmi šikovná mraznička po ruke v špajzi.
A dosť sa do nej aj zmestí.
Mrazí zatiaľ perfektne.
- Tichý
- zatial vsetko ok
- trochu neprehladny navod
- Zatiaľ, aké je to krátka doba, ide bez akýchkoľvek problémov.
Mraznička je veľmi pekná, v čiernom prevedení, zaujímavý je aj výrobník na ľad, zatiaľ nenamrza, má tichý chod a pre moje potreby je aj dostatočne objem a. Lepšie by sa dalo posudzovať po dlhšom používaní. Zatiaľ spokojnosť. Podľa mňa kúpa za tú cenu veľmi dobrá. Dúfam, že mi bude slúžit dobre, hoci som o tejto značke ešte nepočula ,ale pri prečítaní prezentácie tejto značky som sa konečnom dôsledku pre ňu rozhodla a dúfam, že má nesklame.
Doteraz som používal klasické dverové.
S pultovými sa len zoznamujem, prvé skúseností sú zatiaľ pozitívne.
Mraznička funguje tak ako má.
tichá bez hlučná a dostatočná mrazivosť
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »